BF845E81 3E1B 4629 BD0A EC2C045784A8

Despre noi: Motivația noastră de a începe această afacere?

Super simplu! Băiețelul nostru, Daniel.

Când ți se naște copilul îți dai seama cu adevărat cât este de importantă sănătatea, atât al copilului, cât și a ta ca părinte, doar tu vei purta grija lui. 

În primele săptămâni am fost deadreptul copleșiți de mormanul de gunoi produs de scutecele de unică folosință! Nu mai vorbesc de iritațiile constante și alergiile care tot apăreau – indeferent de produsele de îngrijire utilizate – din cauza acestora.

O prietenă m-a invitat să încerc scutecele textile lavabile și a fost dragoste la prima vedere! Sănătoase atât pentru bebe cât și pentru mediu, extrem de frumoase ca design și super ușor de folosit și întreținut. Am împăcat și capra și varza  🙂

Prin această afacere voi avea posibilitatea creării unei platforme cu care să vin în ajutorul părinților în îngrijirea bebelușilor într-un mod mai eco și sustenabil. 

Doresc să devin acea prietenă care vă inițiază în folosirea scutecelor textile, care o să vă fie alături să vă ajute și să vă susțină până când copilașii voștri nu mai vor purta scutece.

Echipa noastră: familia

Și cine mă ajută în atingerea viselor mele? 

În special băiețelul meu Daniel, care testează toate tipurile de produse pe care vi le ofer, dar îmi stă și ca manechin  🙂

Soțul meu care mă ajută cu aprovizionarea și logistica, împachetarea și expedierea coletelor.

Și nu în ultimul rând mama mea Tatiana care mă ajută la tot ce înseamnă producție proprie. 

Și voi, dragii mei prieteni – clienți – viitori clienți care îmi oferiți feedback și mă ajutați în a-mi face treaba din ce în ce mai bine!

Vă mulțumesc! Fără voi azi nu m-aș afla aici!