Termeni și condiții de utilizare al site-ului Moshee.ro și paginii Facebook Moshee România:

UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.MOSHEE.RO

Plasarea unui comenzi pe webshop-ul www.moshee.ro inseamna acceptarea termenilor si conditiilor prevzaute in sectiunea Termeni si conditii, si se constituie contract incheiat intre vanzator – SC TRIODA SRL si cumparator. Comanda initiata de client se va procesa numai dupa acceptarea Termenilor si conditiilor.

Acest site prezinta produsele si serviciile oferite de catre SC TRIODA SRL. Prin navigarea pe site, acceptati in mod implicit ca acesti termeni si conditii sa devina aplicabili in ceea ce priveste interactiunea cu utilizatorul.

Scopul acestui site il constituie informarea utilizatorilor asupra activitatii Trioda SRL, portofoliul, performantele si activitatea curenta a societatii.

DETINATORUL. DATE DE IDENTIFICARE.

Detinatorul domeniului moshee.ro  si al continutului website-ului www.moshee.ro (in continuare, “site-ul”) este:

SC TRIODA SRL 

Sediul social: Oradea, Str. Primariei Nr. 48, judetul Bihor, Romania

CUI: RO2589515

Nr inreg. ONRC: J05/3201/1992

E-mail: office@moshee.ro

CONTINUT. DREPTURI DE AUTOR. PROPRIETATE.

Trioda SRL are dreptul de proprietate sau, dupa caz, de a utiliza pe site orice informatie, incluzand, dar fara a se limita la: imagini, texte, programe, logo-uri, marci, scripturi si orice alte date.

Continutul acestui site este protejat de lege, iar utilizatorilor le este interzis sa modifice, sa copieze, sa distribuie, sa vanda, sa licentieze, sa distribuie ori sa transmita orice informatie disponibila pe site, in scopuri comerciale sau in alt scop decat cel pentru care Trioda SRL a acceptat sa publice informatia respectiva.

Folosirea, fara acordul prealabil scris al Trioda SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Ne straduim sa actualizam in permanenta continutul site-ului. Cu toate acestea, este posibil ca, din motive obiective, continutul site-ului la un moment dat sa nu cuprinda ultimele noutati, pentru care Trioda SRL nu va putea fi tras la raspundere. Va rugam sa va adresati unui reprezentant de-al nostru pentru confirmarea informatiilor, utilizand modalitatile de contact.

LINKURI

SC TRIODA SRL nu este responsabil pentru continutul altor website-uri pe care utilizatorul le poate accesa prin intermediul link-urilor disponibile pe site. In asemenea situatii, va recomandam sa accesati termenii si conditiile de navigare a website-urilor respective.

CONFIDENTIALITATE

Exista situații in care Trioda SRL vă poate solicita o serie de date cu caracter personal pentru a vă furniza informațiile dorite. Nu există o obligație din partea dvs. de a dezvălui aceste date către noi, însă, în absenta acestora, Trioda SRL nu poate da curs solicitărilor dvs. Furnizarea datelor cu caracter personal reprezintă consimțământul dvs. explicit ca Trioda SRL să folosească datele respective în scopurile declarate în Politica de Confidentialitate.

Vă asigurăm de faptul că Trioda SRL a luat toate măsurile tehnice și organizatorice, necesare și rezonabile pentru păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal colectate de la utilizatorii săi și că nu vom distribui sau publica aceste date, fără acordul dvs. expres în acest sens. cu excepția obligațiilor legale.

Vă informăm că puteți exercita oricând drepturile prevăzute de art.15-22 din Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 679/2016 („GDPR”), respectiv: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor (daca se aplica), dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri, dreptul de a va retrage consimțământul acordat.

În egală măsură, aveți dreptul să vă adresați către Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de Confidentialitate.

În alte situații, prin intermediul website-ului nostru pot fi colectate informații în scopuri statistice și de marketing privitoare la aria de interes a utilizatorilor, informații demografice și alte asemenea date. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea site-ului, corectarea eventualelor erori și publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Pentru mai multe detalii puteți consulta Politica de Cookie.

NEWSLETTER

Pentru a putea beneficia de cele mai noi informatii despre produsele si serviciile oferite de Societatea Trioda SRL, va invitam sa va abonati la newletter. Accesul la serviciul Newsletter al site-ului necesita inregistrarea utilizatorului cu o adresa de e-mail prin formularul de contat.

DEZABONARE

In masura in care nu mai doriti sa fiti informat puteti solicita oricand dezabonarea, Societatea obligandu-se sa ia act de pozitia exprimata.

In acest sens, puteti trimite mesajul dumneavoastra scris, cu mentiunea “Dezabonare Newsletter”:

Prin email, la office@moshee.ro sau

Prin corespondenta scrisa la sediul Trioda S.R.L., Jud. Bihor, Str. Primariei Nr. 48, Oradea.

Societatea Trioda SRL este inregistrata  la Registrul Comerţului sub nr. J05/3201/1992, Cod de inregistrare Fiscala C.I.F.: RO2589515.

LIMITAREA RASPUNDERII

Trioda SRL depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul site-ului.

Trioda SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Trioda SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Totodata, Trioda SRL nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

Trioda SRL nu poate fi tras la raspundere pentru orice paguba sau problema directa sau indirecta cauzata de folosirea unui produs achizitionat de pe site-ul www.moshee.ro

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Va atragem atentia ca stocul nostru este actualizat periodic, din cauza acestuia se poate intampla ca produsul comandat nu se afla pe stoc. Facem eforturi mari pentru actualizarea cat mai rapida a stocului de pe site, insa se poate intampla ca produsul nu se mai afla pe stoc. Va putem onora comanda, numai in cazul in care produsul ales se afla pe stoc.

In cazul in care produsul comandat nu se afla pe stoc, unul dintre colegii nostrii va vor contacta, sa va intelegeti referitor la pasii urmatori. Dumneavoastra pueti sa optati pentru urmatoarele optiuni:

Renuntati la comanda

Acceptati un produs asemanator oferit de colegul nostru din stocul existent.

GARANTIA PRODUSELOR SI REZOLVAREA RECLAMATIILOR

Toate produsele puse la vanzare in magazinul nostru on-line www.moshee.ro sunt noi, ambalate de producatori, si corespund tuturor cerintelor si legislatiei in vigoare.  Locul de provenienta ale produselor este afisat pe fiecare produs in parte.

Produsele comercializate pe site se considera produse de uz curent, din aceasta cauza acestea nu beneficiaza de garantie comerciala adica garantie de folosinta.

Toate produsele insa, conform legislatiei in vigoare, beneficiaza de o garantie de conformitate si pentru vicii ascunse.

In cazul in care produsele achizitionate indeplinesc urmatoarele conditii, se considera lipsa de conformitate, astfel beneficiaza de garantie de conformitate:

Produsul nu corespunde descrierii facute de vanzator si nu are aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca si mostra

Produsulu nu corespunde scopului specificat solicitat de catre consumator

Produsul nu corespunde scopurilor pentru care sunt utilizate produsele de aceleasi tip

Produsul nu prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil

In cazul lipsei conformitatii sau a viciilor ascunse, produsul se va repara, inlocui sau se va restitui contravaloarea produsului catre client.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde descrierilor, este deteriorat sau prezinta o defectiune de fabricare, clientul are dreptul de a depune o reclamatie. Reclamatiile se trimit prin e-mail pe adresa de e-mail office@moshee.ro, in termen de maxim 72 de ore incepand de la primirea coletului.   Incercam sa evitam aceste situatii, dar este posibil ca in motive obiective, un produs sa fie defect, sau deteriorat cand ajunge la destinatie. Ne asumam raspunderea pentru asemenea cazuri, si dorim ca aceste probleme sa fie rezolvate cat de repede se poate.

Dacă problemele semnalate de client sunt justificate, Trioda SRL  rambursează contravaloarea sumei incasate de la client pentru produsul respectiv in urma restiturii acestuia catre vanzator.

Modalitati de acordare a garantiei produselor:

Repararea produsul

Inlocuirea prudusului

Rambursarea contravalorii produsului in caz.

PRETURI AFISATE

Prețurile afisate pe site sunt exprimate în RON și conțin TVA. Referitor la plata comenzilor, cumparatorul poate opta pentru urmatoarele optiuni:

Plata cu cardul de credit, in momentul plasarii  comenzii

Plata ramburs pentru curier, la primirea coletului

Preturile afisate nu contin costurile livrarii. Livrarea se efectueaza de catre firma de curierat DPD. Costul livrarii este suportat de catre cumparator in  cazul in care cumparaturile nu depasesc suma de 295 RON. In cazul depasirii sumei de 295 RON, plata transportului este gratuita.

EXPEDIEREA MARFURILOR

Expedierea mărfurilor se va efectua in termen de 2-4 zile lucratoare, incepand de la confirmarea comenzii. In cazuri exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi, dar in cazul acesta clientul va fi anuntat in prealabil telefonic sau prin e-mail.

In cazul unui numar mari de comenzi, comenzile se vor pregati si se vor expedia in ordinea primirii acestora. Din aceasta cauza exista posibilitatea de epuizare a stocului. In cazul epuizarii stocului, clientul va fi contactat telefonic sau in scris. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive obiective, care nu depind de vanzator.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

Coletele vor fi expediate de catre firma de curierat DPD. Pretul transportului va fi afisat de fiecare data inaintea finalizarii comenzii. Pretul transportului poate varia, in cazul in care localitatea de destinatie a produselor nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat si/sau in functie de greutatea acestora, se va percepe taxa suplimentara pentru fiecare kilometru parcurs in plus si/sau kilogram in plus.

NERESPECTAREA INDICATIILOR AFISATE PE AMBALAJ

Nerespectarea indicatiilor de pe ambalajul produselor  trage dupa sine pirderea garantiei de conformitate, nu ne asumam responsabilitatea pentru asemenea cazuri.  Produsele acestea nu pot fi returnate.

RETURNARI

Ordonanta de urgenta 34/2014 prevede “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Pentru a face un retur, clientul ne va semnala prin e-mail pe office@moshee.ro, ne va solicita forumlarul de retur, si va completa corect si complet cu datele cerute.  Solicitarea de retur se va trimite prin e-mail pe adresa office@moshee.ro, in termen de maxim 14 zile de la data cumparaturilor. In urma semnalarii returului, produsele se vor returna de catre client prin curierat rapid catre vanzator, la adresa SC TRIODA SRL, Strada Primariei nr 48, Oradea, Judetul Bihor,  iar costurile returului vor fi suportate de catre client. Suma returului se va scade din suma care urmeaza sa fie returnata de catre Trioda SRL catre client. Banii vor fi rambursati clientului doar prin virament bancar, in urma receptionarii coletului returnat.

Clientul se obliga sa ambaleze coletul cu produsele returnate corespunzator, ca acestea sa nu se deteriorizeze in timpul transportului. In cazul in care produsul returnat prezinta semne de uzura, sau este deteriorat, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul. Toate produsele comandate se vor returna in forma in care acestea  au sosit la client: in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele, fara semne de utilizare. In cazul in care aceste conditii nu se vor respecta, vanzatorul isi asuma dreptul de a refuza returul.

Eventuale întârzieri în restituirea banilor pot apărea în cazul în care nu am primit înapoi produsele sau dovezile că acestea au fost returnate catre noi.

Produsul isi pierde garantia si nu se poate returna in cazul folosirii incorecte a acestuia.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde descrierilor, este deteriorat sau prezinta o defectiune de fabricare, clientul are dreptul de a solicita returul produsului.